středa 10. srpna 2016

Introvertní svět se představuje

Pokolikáté již? Popravdě, počtvrté. Počtvrté zakládám blog a počtvrté si přeju, aby mi to s ním vydrželo a aby si našel dost příznivců. Tentokrát mám snad reálnou naději, že se to splní. Už mi není 13, brzy mi bude 23. Název blogu jsem vymýšlela déle než týden, aby byl dostatečně obecný a poskytoval tak manévrovací prostor pro témata k psaní, ale zároveň aby o něčem vypovídal. Nepředpokládám, že bych se kdy v životě změnila v extroverta, takže název mi snad postačí.

Introvertní svět si přeje být místem, kde budou introverti a extroverti žít v míru a vzájemně se inspirovat.

Chtěla jsem mít blog zaměřený na svou literární tvorbu, chtěla jsem mít knižní blog, chtěla jsem mít blog pojednávající o mých snech, chtěla jsem mít blog o tom, jak hledám životní rovnováhu. Introvertní svět bude tímhle vším, protože i jako introvert jsem poměrně komplikovaná a komplexní osobnost. Jmenuji se Radka, studuju mediální studia, ale srdcem jsem stále bohemistka. Na blog přicházím kvůli možnosti zpětné vazby, kterou mi šuplík k mým dílům neposkytne. Zbožňuju zelený čaj, psy a ráda píšu dlouhá souvětí. 



7 komentářů:

  1. Jsem ráda, že jsi u mně zanechala komentář :) Díky tomu jsem narazila na tvůj blog, který mě opravdu zaujal a určitě ho budu navštěvovat pravidelně!
    Hodně štěstí v blogování !

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že jsi u mně zanechala komentář :) Díky tomu jsem narazila na tvůj blog, který mě opravdu zaujal a určitě ho budu navštěvovat pravidelně!
    Hodně štěstí v blogování !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší :) Snad tě nezklamu a bude se ti tu líbit i nadále.

      Vymazat
  3. Vypadá to na zajímavý blog, určitě jsem občas zavítám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ať se ti s blogem daří, a vydrží ti, ať najdeš si své čtenáře a získáš co největší odezvu na své články :)
    melisinblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat